Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
psychologie

12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Výbor z díla III. - Osobnost a přenos - 11%
(2x)
Revidované vydání třetího svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Vztahy mezi já a nevědomím; Psychologie přenosu.
psychologie

Výbor z díla III. - Osobnost a přenos

752 Kč
668 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Za tajemstvím pohádek - 11%
(1x)
Dodnes vysoce uznávanou prací amerického psychoanalytika rakouského původu Bruna Bettelheima se stala jeho kniha Za tajemstvím pohádek. V ní autor tvrdí, že je nezbytné, aby se děti v raném věku setkávaly se světem klasických pohádek.
psychologie

Za tajemstvím pohádek

449 Kč
399 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
psychologie

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Jak neztratit chuť do života - 11%
Příčiny deprese a vyhoření a co proti nim dělat. Cílem této knihy je podat jasné a co nejjednodušší návody, jak zjistit pravé příčiny deprese a vyhoření a naučit se s nimi zacházet, či jak depresívní příznaky rychle zmírnit.
psychologie
Ukázky

Jak neztratit chuť do života

332 Kč
295 Kč
Jen žádnou paniku - 11%
Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky.
psychologie
Ukázky

Jen žádnou paniku

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 233 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>