Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2022
ženy

Marie Terezie: Tchyně Evropy
Závěrečný díl populární série o významné panovnici.
ženy

Marie Terezie: Tchyně Evropy

242 Kč
Moderní kurandera
Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho. Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.
ženy

Moderní kurandera

314 Kč
Paměti růže
Po více než půlstoletí od záhadného zmizení světoznámého autora Země lidí, Citadely či Malého prince vyšla autentická intimní výpověď jeho ženy, rozené vypravěčky.
ženy

Paměti růže

269 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Pilotkou Boeingu 737
Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší.
ženy

Pilotkou Boeingu 737

314 Kč
Prolomený kód života
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy

Prolomený kód života

449 Kč
Sestry
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
ženy
Ukázky

Sestry

322 Kč
Vyzvědačky bez závoje
Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život.
ženy

Vyzvědačky bez závoje

449 Kč
Z deníku odstřelovačky
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
ženy

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
Zázraky jsou logické
(1x)
Otevřený rozhovor se známou lékařkou o všech etapách lidského života. Lékařka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová dává v temperamentním rozhovoru s novinářkou Lucií Šilhovou nahlédnout hlouběji do svého soukromí.
ženy

Zázraky jsou logické

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>