Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2022
detektivky

Kamenná opice - 20%
(1x)
Je jako přízrak… kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec zvaný Duch, a požádaly o spolupráci věhlasného detektiva Rhyma a jeho asistentku Sachsovou.
detektivky
Ukázky

Kamenná opice

349 Kč
279 Kč
Maigretův první případ - 20%
Dnes je komisař znepokojen. Kdo ví, jestli by mu nebylo milejší, kdyby se v pravou chvíli Maigret nesklonil a neztlumil tak ten úder?
detektivky
Ukázky

Maigretův první případ

279 Kč
223 Kč
Mrtvá v knihovně - 20%
V knihovně ctihodných občanů vesničky St. Mary Mead nalezne služebná mrtvolu krásné mladé blondýnky. Paní Bantryová byla dosud přesvědčena, že podobné věci se dějí jen v románech, a požádá o pomoc svou přítelkyni Jane Marplovou.
detektivky
Ukázky

Mrtvá v knihovně

249 Kč
199 Kč
Poklad byzantského kupce - 20%
Děj knihy se odehrává v archeologickém prostředí. Při autohavárii stařičké Pragy Alfy, jejíž kufr je tak kuriózně krabicovitý a veliký, že by se do něj dala ukrýt mrtvola, vypadne do posečené trávy na louce vedle silnice tělo zavražděné ženy.
detektivky
Ukázky

Poklad byzantského kupce

269 Kč
215 Kč
Smysluplná vražda - 20%
(1x)
Slečna Marplová se nechá uprosit svou dávnou spolužačkou a přítelkyní Ruth a odjede na podivné viktoriánské sídlo Stonygates, kde kromě sedmi členů rodiny Serrocoldových, potenciálních dědiců majetku, žijí dvě stovky mladých delikventů.
detektivky
Ukázky

Smysluplná vražda

299 Kč
239 Kč
Vlak z Paddingtonu - 20%
(1x)
Slečna Marplová, dáma z anglické vesnice, tentokrát řeší záhadu zločinu zahlédnutého v kupé jedoucího vlaku.
detektivky
Ukázky

Vlak z Paddingtonu

249 Kč
199 Kč
Zelená míle - 20%
(1x)
Ve věznici Cold Mountain, v bezútěšné řadě cel známé jako Zelená míle, čekají na smrt vrazi tak zvrácení jako psychopat William Wharton a tak posedlí jako Eduard Delacroix.
detektivky
Ukázky

Zelená míle

369 Kč
295 Kč
Pečeť smrti - 20%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
detektivky
Ukázky

Pečeť smrti

299 Kč
239 Kč
Smrt mučednice - 20%
Jiří Adam z Dobronína , který je na hradě také hostem, se pouští do diskrétního vyšetřování případu.
detektivky
Ukázky

Smrt mučednice

249 Kč
199 Kč
Černé světlo - 20%
Enzo Macleod, skotský vyučující biologie na univerzitě v Toulouse na jihozápadě Francie, už dokázal rozlousknout první dva zločiny ze sedmi nechvalně proslulých vražd popsaných v knize odložených případů pařížského novináře Rogera Raffina.
detektivky
Ukázky

Černé světlo

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>