Nejprodávanější audioknihy - březen 2022
detektivky

Zelená míle - 20%
(1x)
Ve věznici Cold Mountain, v bezútěšné řadě cel známé jako Zelená míle, čekají na smrt vrazi tak zvrácení jako psychopat William Wharton a tak posedlí jako Eduard Delacroix.
detektivky
Ukázky

Zelená míle

369 Kč
295 Kč
DNA - 11%
(1x)
V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti.
detektivky

DNA

350 Kč
311 Kč
Falešný tolar - 11%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
detektivky

Falešný tolar

269 Kč
239 Kč
Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
detektivky

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Případ s alchymistou - 11%
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...
detektivky

Případ s alchymistou

269 Kč
239 Kč
Smrt mučednice - 11%
Jiří Adam z Dobronína , který je na hradě také hostem, se pouští do diskrétního vyšetřování případu.
detektivky

Smrt mučednice

269 Kč
239 Kč
Tichý jazyk - 11%
(1x)
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává na vídeňský císařský dvůr. Jeho úkolem je vypátrat špeha v nejvyšších kruzích české šlechty.
detektivky

Tichý jazyk

269 Kč
239 Kč
Černé světlo - 20%
Enzo Macleod, skotský vyučující biologie na univerzitě v Toulouse na jihozápadě Francie, už dokázal rozlousknout první dva zločiny ze sedmi nechvalně proslulých vražd popsaných v knize odložených případů pařížského novináře Rogera Raffina.
detektivky
Ukázky

Černé světlo

299 Kč
239 Kč
Exorcista - Souboj s ďáblem - 20%
Vykopávky starobylých hrobek v Iráku končí. Muž, jenž se na nich podílel ví, že vedle vzácných památek spatřilo světlo světa také zlo od úsvitu věků ohrožující lidstvo. Už jednou se s ním střetl a málem za to zaplatil životem…
detektivky
Ukázky

Exorcista - Souboj s ďáblem

199 Kč
159 Kč
Jáchymovští démoni - 11%
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
detektivky

Jáchymovští démoni

269 Kč
239 Kč
Mrtví v Badger´s Drift - 11%
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
detektivky

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
263 Kč
Prázdné křeslo - 20%
Lincoln Rhyme jede i se svou spolupracovnicí Amélií Sachsovou do Severní Karolíny, aby se podrobil riskantní operaci, která by mu mohla navrátit hybnost.
detektivky
Ukázky

Prázdné křeslo

339 Kč
271 Kč
Tajemství Tudorovců - 20%
Písař královské komory Jiří Adam z Dobronína odjíždí jako vyslanec na dlouhou cestu ke dvoru anglické královny Marie. Společnost mu dělá krásná a inteligentní šlechtična Kateřina Dolanská, kterou poznal při svém vyšetřování v teplických lázních.
detektivky
Ukázky

Tajemství Tudorovců

249 Kč
199 Kč
Vražda na faře - 11%
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
detektivky

Vražda na faře

269 Kč
239 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Dlouhý stín času - 11%
(2x)
Strhující detektivka z šedesátých let. Od banální defraudace zlata po vyřešení brutální vraždy Otýlie Vranské.
detektivky

Dlouhý stín času

269 Kč
239 Kč
Hříšní lidé Království českého I - 11%
(1x)
Jedinečná, téměř 50hodinová série obsahuje případy Králův dluh, Zdislava a ztracená relikvie, Podivná svatba na Lichnici a Znamení rožmberské růže.
detektivky

Hříšní lidé Království českého I

1 005 Kč
894 Kč
Kritik - 20%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky
Ukázky

Kritik

299 Kč
239 Kč
Lovec králíků - 11%
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

detektivky

Lovec králíků

332 Kč
295 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky

Marco

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>