Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
ostatní

Rododendron - 20%
(8x)
Skutečný příběh matky, které lidská zášť a zloba podpořené totalitním režimem v Československu vyrvaly z náručí dvouletou dceru. Nebýt nevinné fotografie s rododendronem, nikdy by se znovu nesetkaly a vy byste tuto knihu nečetli. Projděte se spolu s nimi po molu života.
ostatní
Ukázky

Rododendron

229 Kč
183 Kč
Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
ostatní
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Tajemství ve výtvarném umění - 20%
Odhalte tajemství, záhady, skryté významy a příběhy ukryté za slavnými uměleckými díly.
ostatní
Ukázky

Tajemství ve výtvarném umění

399 Kč
319 Kč
Umění, kterému nikdo nerozumí - 20%
(1x)
Výtvarný kritik Jan H. Vitvar zve čtenáře na zábavnou a dobrodružnou cestu po dějinách vizuální kultury, která ukazuje, že naše chápání umění mnohdy vede přes fatální nepochopení.
ostatní
Ukázky

Umění, kterému nikdo nerozumí

229 Kč
183 Kč
Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
ostatní
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
ostatní
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové - 20%
Chtěla se stát diplomatkou a poznávat svět.
ostatní
Ukázky

Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové

339 Kč
271 Kč
Orwell na steroidech - 20%
(1x)
Kniha přináší rozhovory s předními českými a zahraničními ekonomy, akademiky, byznysmeny a intelektuály o přeměnách světa v příštích třiceti letech. Jaké scénáře a trendy převládnou v budoucnosti? Kdo uspěje v digitální a nejisté době.
ostatní
Ukázky

Orwell na steroidech

134 Kč
107 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
ostatní
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Unorthodox - 20%
(3x)
Strhující životopis Deborah Feldman konečně v češtině! Deborah prožila celý svůj život ve fanatické náboženské sektě chasidských Židů v americkém Williamsburgu. V sedmnácti letech jí bylo domluveno manželství a očekávalo se od ní, že se stane správnou židovskou manželkou, bude se starat o domácnost a splní svou nejzásadnější povinnost: zplodí potomka.
ostatní
Ukázky

Unorthodox

299 Kč
239 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
ostatní
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
ostatní
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Gustáv Husák - 20%
(2x)
Jméno Gustáva Husáka (1913–1991) je nejsilněji spojeno s obdobím normalizace 70. a 80. let, kdy přicházela na svět generace „Husákových dětí“. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků...
ostatní
Ukázky

Gustáv Husák

449 Kč
359 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
ostatní
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
ostatní
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Keramika pro začátečníky - 20%
Přesvědčte se, že krásné keramické výrobky le vytvořit i bez kruhu, jen za pomoci vlastní šikovnosti a téhle knihy, která vás provede vším, co potřebujete vědět o keramické tvorbě. Dočtete se, jak vybrat správnou hlínu, jaké nástroje potřebujete a čím z vašeho okolí je můžete snadno nahradit, vyrobíte si i vlastní razítka.
ostatní
Ukázky

Keramika pro začátečníky

249 Kč
199 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin - 20%
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
ostatní
Ukázky

Na divoké jízdě s Janis Joplin

249 Kč
199 Kč
Tvořivá dílna - 20%
Máte vy a vaše děti tvořivého ducha? Pak držíte v ruce ten správný titul! Jeho autorka má totiž bohaté zkušenosti s vedením výtvarných kroužků a nyní vybrala to nejlepší a sestavila knihu plnou jednoduchých návodů na dětské tvoření.
ostatní
Ukázky

Tvořivá dílna

199 Kč
159 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
ostatní
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 282 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>