Nejprodávanější tituly - březen 2022
první stupeň

Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
první stupeň
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Jak bratři Baťové obouvali svět - 11%
Firma bratří Bat'ů, jedna z nejvýznamnějších v předválečné Evropě má za sebou napínavý příběh, který by každé české i slovenské dítě mělo znát. Bratři Bat'ové nejen obouvali tehdejší svět, ale za každých okolností se snažili originálně přemýšlet.
první stupeň

Jak bratři Baťové obouvali svět

269 Kč
239 Kč
Jak se dělá umění - 11%
Kniha pro malé čtenáře, která vám krok za krokem vysvětlí, jak se dělá umění.
první stupeň

Jak se dělá umění

314 Kč
279 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
první stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Procvičuji si - slovní druhy - 12%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit slovní druhy. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
první stupeň

Procvičuji si - slovní druhy

59 Kč
52 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
první stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Jakub a Jáchym zachránci - 11%
Bohatě ilustrovaná knížka aktivního čtení pro děti předškolního věku, tolik oblíbená rodiči i učitelkami mateřských školek.
první stupeň

Jakub a Jáchym zachránci

234 Kč
208 Kč
Nejkrásnější pohádky pro nejmenší - 11%
(1x)
Kniha obsahuje výběr nejoblíbenějších pohádek pro nejmenší.
první stupeň

Nejkrásnější pohádky pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
The Greatest Czech Fairy Tales - 11%
The Greatest Czech Fairy Tales are a graphic adaptation of five classical fairy tales by Karel Jaromír Erben.
první stupeň

The Greatest Czech Fairy Tales

323 Kč
287 Kč
Kdo to nezná, není Čech
Knížka Kdo to nezná, není Čech, je pro děti od 6 let, ale i mnohý dospělý v ní najde spoustu zajímavých informací. Buďme hrdí na to, že jsme Češi !
první stupeň

Kdo to nezná, není Čech

89 Kč
Martínek a dopravní značky

Umí vaše děti poznávat dopravní značky? Vědí, jak se chovat na silnici? Společně s Martínkem a Adélkou se vydají na výlet za babičkou.

první stupeň

Martínek a dopravní značky

116 Kč
Procvičování - Slovní úlohy pro 4. ročník - 11%
Naše nová edice Procvičování - Slovní úlohy představuje další řadu cvičebnic, jejichž cílem je pomoci žákům prvního stupně ZŠ procvičit a upevnit si znalosti nabyté ve škole. Je určena žákům 2. – 5. třídy ZŠ.
první stupeň

Procvičování - Slovní úlohy pro 4. ročník

80 Kč
71 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

první stupeň

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Český jazyk v malíčku pro 4. třídu - 11%

Chcete, aby děti učení bavilo? Vyzkoušejte tuto cvičebnici! Potřebují si vaše děti procvičit učivo z českého jazyka? Chcete, aby učení vnímaly jako zábavu a nenudilo je? Nabídněte jim cvičení a aktivity, které je budou bavit! Látka 4. třídy je zprac

první stupeň

Český jazyk v malíčku pro 4. třídu

107 Kč
95 Kč
Maxipes Fík - 11%
Komiksové příběhy maxipsa Fíka a holčičky Áji.
první stupeň

Maxipes Fík

179 Kč
159 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
první stupeň
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
první stupeň

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Dospělost je mýtus - 11%
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
první stupeň

Dospělost je mýtus

179 Kč
159 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
první stupeň

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Já se taky zpovídám - 11%
Autor v této bohatě ilustrované knize nabízí čtenářům text, který je může doprovázet po celou dobu přípravy na první svatou zpověď. Vede dialog s dětmi, ptá se na jejich zkušenosti, nabízí jim své názory, vysvětluje úryvky z Písma svatého.
první stupeň

Já se taky zpovídám

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 270 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>