Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2022
osobnosti a osudy

To, nač se vzpomíná - 11%
Autor se ve vzpomínkách vrací do dětství, které narušila první světová válka a bolševická revoluce v SSSR. V jedenácti letech se svými rodiči emigroval do Estonska, strastiplná pouť byla poznamenána dokonce smrtí autorova bratra a sestry.
osobnosti a osudy
Ukázky

To, nač se vzpomíná

1 080 Kč
960 Kč
Hawking - 11%
(1x)
Geniální fyzik v grafickém románu. Příběh Stephana Hawkinga a jeho světa fascinujících objevů a myšlenek. Skvělý komiks, který je zároveň životopisem i dobře zakuklenou učebnicí fyziky a kosmologie.
osobnosti a osudy

Hawking

359 Kč
319 Kč
Nikdo nás nečekal - 11%
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
osobnosti a osudy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
278 Kč
Raději zešílet v divočině - 11%
(10x)
Již páté vydání úspěšného titulu vychází na luxusním italském křídovém papíře, opět s plnobarevnou obálkou.
osobnosti a osudy

Raději zešílet v divočině

447 Kč
398 Kč
Sólo Jiřího Letova
(2x)
Důstojník prvorepublikového generálního štábu J. Letov se stal šéfem hospodářské správy protektorátních lágrů (Lety u Písku aj.), proto aby zlepšoval podmínky vězňů. Je to dostatečná obhajoba pro tuto kariéru?
osobnosti a osudy

Sólo Jiřího Letova

89 Kč
Vítězslava Kaprálová - 11%
(1x)
Vítězslava Kaprálová (24.1.1915 – 16.6.1940) je výjimečná skladatelská osobnost české hudby první poloviny 20. století, doby tvůrčích hledání v technice hudebního vyjadřování a ve vytváření základů nové hudby.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vítězslava Kaprálová

296 Kč
263 Kč
Česká královna Žofie
(1x)

Druhá manželka krále Václava IV., pocházející z rodu bavorských Wittelsbachů, je hlavní postavou nové knihy historičky Boženy Kopičkové. Ta po Elišce Přemyslovně vřazuje do edice Velké postavy českých dějin už druhou z českých královen středověku.

osobnosti a osudy

Česká královna Žofie

89 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
osobnosti a osudy

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
osobnosti a osudy

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Filmaři všech zemí, spojte se! / Filmmakers of the World, Unite!/ - 11%
(1x)
Dvojjazyčná publikace se zaměřuje na kulturní výměnu spjatou s pobytem filmařů ze třetího světa v Československu. Zahrnuje rozhovory s některými z režisérů.
osobnosti a osudy

Filmaři všech zemí, spojte se! / Filmmakers of the World, Unite!/

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 243 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>