Nejprodávanější tituly - březen 2022
ženy

Deníček Camille G
(2x)

"Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky." .

Svéráznými a humornými příběhy z dětství i z dospělosti si blogerka Camille G získala deseti tisíce fanoušků.

ženy

Deníček Camille G

269 Kč
Francina válka
Osobní výpověď mladé majitelky pražského módního salonu o strastiplné pouti tábory Třetí říše. Kniha je intenzivním a upřímným popisem temných let druhé světové války, který se čte jako napínavý román.
ženy

Francina válka

314 Kč
Kábulská škola krásy
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

268 Kč
Outsider - Rebelka, která si plní své sny
Jedinečný osobní příběh mladé světoobčanky, která se narodila v Česku vietnamským rodičům a rozhodla se prorazit za velkou louží.
ženy

Outsider - Rebelka, která si plní své sny

269 Kč
Paměti růže
Po více než půlstoletí od záhadného zmizení světoznámého autora Země lidí, Citadely či Malého prince vyšla autentická intimní výpověď jeho ženy, rozené vypravěčky.
ženy

Paměti růže

269 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Pilotkou Boeingu 737
Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší.
ženy

Pilotkou Boeingu 737

314 Kč
Sestry
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
ženy
Ukázky

Sestry

322 Kč
Tereza
Život Terezy Maxové v unikátní publikaci s velkoformátovými fotografiemi.
ženy

Tereza

584 Kč
Z deníku odstřelovačky
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
ženy

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>