Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
zdraví a výchova dětí

Nenuťte mě na nočník! - 20%
Malé dítě potřebuje čas, aby se naučilo udržovat moč a stolici. Netrpělivost rodičů, nerespektování individuálního zrání potomka a uspěchaná výchova k „suchým“ nocím se mohou vymstít stresem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Nenuťte mě na nočník!

99 Kč
79 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Těhotenství a mateřství - 20%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Těhotenství a mateřství

407 Kč
326 Kč
Vady řeči u dětí - 20%
Pomozme dětem, aby se naučily správně mluvit! Počet těch, které trpí vadami řeči, v současné době výrazně narůstá. Může za to virtuální komunikace prostřednictvím mobilů a internetu, která omezuje běžnou komunikaci v rodinách?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vady řeči u dětí

339 Kč
271 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

203 Kč
162 Kč
Příručka pro babičku a dědečka - 20%
Hlídání vnoučat může být činnost hravá, poučná a zábavná pro všechny! V této knize naleznete inspiraci pro desítky aktivit prováděných společně s vnoučaty.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Příručka pro babičku a dědečka

229 Kč
183 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče! - 20%

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hlavu vzhůru, rodiče!

297 Kč
238 Kč
Kreativní malování s dětmi - 20%
Kniha zcela novým způsobem spojuje odborné psychologické poznatky vývojových stádií dětí a praktické výtvarné techniky, které podporují rozvoj v dnešním světe tolik žádané kreativity, originálního myšlení, samostatnosti ve vývoji dětské osobnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kreativní malování s dětmi

186 Kč
149 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 74 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>