Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
všeobecné a ostatní

Spánek - 20%

Nový program pro dobití baterií těla i mysli  Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu, motivaci i rozhodovací schopnosti.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Spánek

199 Kč
159 Kč
Tajemství krásy Korejek - 20%
Zdravou a zářivou pleť můžeš mít i ty!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Tajemství krásy Korejek

254 Kč
203 Kč
Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Keto Reset Dieta - 20%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
263 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Před-svědčování - 20%
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>