Nejprodávanější tituly - březen 2022
duchovní teorie a směry

Život mezi smrtí a novým narozením - 11%
Čím prochází lidská duše po smrti? Jakými zákonitostmi se řídí život mezi dvěma inkarnacemi? Rudolf Steiner dává v deseti přednáškách podrobné odpovědi na tyto i další otázky.
duchovní teorie a směry

Život mezi smrtí a novým narozením

225 Kč
200 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Duchovní unikání - 11%
Jak rozpoznat a transformovat překážky, které nám stojí v cestě k naplněnému životu
duchovní teorie a směry

Duchovní unikání

360 Kč
320 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Výchova rodičů 1 - 11%
Tato kniha věnuje tolik pozornosti duchovnímu stavu rodičů z toho důvodu, že hlavním faktorem výchovy dětí je právě směr, kterým se rozvíjejí rodiče dětí, cíle, které rodiče dětí upřednostňují, a smysl života, který rodiče vyznávají.
duchovní teorie a směry

Výchova rodičů 1

332 Kč
295 Kč
Za prožitkem Velikonoc - 11%
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?
duchovní teorie a směry

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
192 Kč
Duchovní cesta 1 - 11%
(1x)
Dotisk druhého vydání knihy František Drtikol – Duchovní cesta 1 se podařilo připravit ve výrazně vyšší kvalitě tisku obrazové části. Publikace je esencí myšlenek, rozhovorů a důležitých svědectví, mapující podstatnou část života Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Duchovní cesta 1

711 Kč
632 Kč
Hlavní neřesti - 20%
„Mnozí jistě slyšeli vyprávět o »sedmi hlavních neřestech« – alespoň proto, že už vešly do běžného jazyka. Víme však, jaké jsou tyto neřesti, co skutečně představují?
duchovní teorie a směry
Ukázky

Hlavní neřesti

49 Kč
39 Kč
Láska a žárlivost - Pravda o skutečné podstatě lásky - 11%
Tato kniha je čtvrtou z 13-ti dílné série knih Sergeje N. Lazareva Diagnostika karmy. V denníkové formě a za použití příkladů ze své léčitelské praxe zde S .N. Lazarev pokračuje v popisu svého odhalování vesmírných zákonů.
duchovní teorie a směry

Láska a žárlivost - Pravda o skutečné podstatě lásky

332 Kč
295 Kč
Umění ve světle mysterijní moudrosti - 11%
V osmi přednáškách uvádí Rudolf Steiner zásadní poznatky duchovní vědy k podstatě a působení jednotlivých druhů umění. Dává je do souvislosti s příslušnými články lidské bytosti; hovoří o prožívání barev a hudebních intervalů a jejich působení; ...
duchovní teorie a směry

Umění ve světle mysterijní moudrosti

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>