Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
humor

Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy - 20%
Alena Damijo své čtenáře nikdy nezklame. Její texty jsou plné jemného humoru a načichlé nenásilnou ironií se závanem nevtíravé osvěty. Tentokrát se vydává i se svou rodinou na výlety a její t(r)ipy za všechny prachy opravdu stojí za to.
humor
Ukázky

Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy

209 Kč
167 Kč
Čtvrteční klub amatérských detektivů - 20%
(2x)
V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu.
humor
Ukázky

Čtvrteční klub amatérských detektivů

258 Kč
206 Kč
Deník jóga matky - 20%
(1x)

Je rodinný život dostatečně duchovní? Odjet do Indie a přijet jako nový, osvícený člověk je jedna věc. To jde skoro samo, to mi věřte. Ale jak kdysi řekl jeden moudrý muž, tou pravou sádhanou, tedy duchovní praxí, je rodinný život. A měl pravdu.

humor
Ukázky

Deník jóga matky

209 Kč
167 Kč
Jak ztloustnout do plavek - 20%
(2x)
Pokud milujete nevyzpytatelnost a jednostranné myšlení, stoupněte si v Praze – Dejvicích před ČVUT a najděte si manžela "ajťáka"! Čtyřicet humorných příběhů o trapných omylech jedné rodiny během třiatřicetiletého manželství.
humor
Ukázky

Jak ztloustnout do plavek

199 Kč
159 Kč
Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české - 20%
Kapesní průvodce podává informace imaginárnímu cizinci při návštěvě Česka.
humor
Ukázky

Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české

149 Kč
119 Kč
Karanténa s moderním fotrem - 20%
(1x)
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě!To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste vy zavření doma, protože venku číhá smrt, šijete roušky a krotíte vášně hyperaktivního školáka...
humor
Ukázky

Karanténa s moderním fotrem

209 Kč
167 Kč
Když se vosy vyrojí - 20%
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.
humor
Ukázky

Když se vosy vyrojí

279 Kč
223 Kč
Malé principál - 20%
Malý princ v brněnském hantecu je konečně na světě!
humor
Ukázky

Malé principál

189 Kč
151 Kč
Milý Bene - 20%

Když v lidech láska dřímá, tak je to príma Milý Bene… tak začínají všechny příběhy, pocity a vzpomínky, které si autorka vyměňuje s bratrem své první lásky.

humor
Ukázky

Milý Bene

249 Kč
199 Kč
Nevinný záskok - 20%
Birdie a Heather jsou nejlepší kamarádky. Když Heather překvapivě zruší letní práci someliérky ve Skostku, rozhodne se za ni Birdie zaskočit. Vždyť co na tom může být složitého? K masu červené, k rybě bílé…
humor
Ukázky

Nevinný záskok

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 96 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>