Nejprodávanější tituly - březen 2022
druhý stupeň

Fakt smůla - 11%
Gregu Heffleymu ujíždí půda pod nohama. Jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson se na něj vybodnul a najít si nové kamarády bude fakt fuška. Aby obrátil štěstí na svou stranu, Greg se rozhodne, že zariskuje a nechá svá rozhodnutí na náhodě.
druhý stupeň

Fakt smůla

224 Kč
199 Kč
Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
druhý stupeň
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
druhý stupeň
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
druhý stupeň

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Real Terysa - 11%
Jedinečný pohled do života známé youtuberky a tiktokerky.
druhý stupeň

Real Terysa

359 Kč
319 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
druhý stupeň
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 11%
Podpořte matematické nadání svých dětí!
druhý stupeň

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

152 Kč
135 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
druhý stupeň
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
druhý stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
druhý stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 217 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>