Nejprodávanější Kniha - březen 2022
hudba

Mýtus Boba Dylana - 11%
První původní publikace o Bobu Dylanovi z pera českého kritika představuje dílo jednoho z vůbec nevlivnějších umělců naší doby v širších souvislostech. Ačkoliv je Dylan neodmyslitelně spojen s americkou populární kulturou, jeho vliv sahá mnohem dále.
hudba

Mýtus Boba Dylana

223 Kč
198 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
O smrti i vesele - 11%
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
286 Kč
Nová hudba jako spekulativní teologie - 11%
Že hudba není vydělená zájmová jednotlivost, ale zrcadlí duchovní celek, ukazuje text poradce Německé biskupské konference pro „hudební kulturu“.
hudba

Nová hudba jako spekulativní teologie

176 Kč
156 Kč
Teorie hudby ve středověku - 11%
Práce Morawského plní za pomoci shromážděného a systematizovaného materiálu, způsobem zpracování a podáním, jako i bohatou dokumentací studované problematiky prostřednictvím textů středověkých hudebních traktátů.
hudba

Teorie hudby ve středověku

162 Kč
144 Kč
Big Bang - Čtvrtstoletí na Zemi zapouštíme kořeny + DVD - 11%
Stěžejní texty písní legendární a čtvrtstoletí slavící kapely LAURA A JEJÍ TYGŘI uvádí a komentuje zakladatel, baskytarista a autor téměř veškerého hudebního i textového materiálu Karel Šůcha.
hudba

Big Bang - Čtvrtstoletí na Zemi zapouštíme kořeny + DVD

315 Kč
280 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones - 11%
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
206 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
The Plastic People of the Universe - 11%
Druhé, rozšířené a doplněné vydání textů legendární pražské undergroundové kapely.
hudba

The Plastic People of the Universe

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6