Nejprodávanější tituly - březen 2022
architektura

Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů - 11%
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů, jež Giorgio Vasari publikoval v roce 1550, kdy mu bylo necelých čtyřicet let, jsou nejzábavnější a nejtrvalejší knihou o výtvarném umění, která byla kdy napsána.
architektura

Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů

673 Kč
598 Kč
Brasília – město – sen - 11%
(2x)
První publikace v češtině, která komplexně představuje ideu a architekturu brazilského hlavního města Brasília – odedávného snu Brazilců, který zrealizoval v rekordně krátkém čase (1957–1960) teprve prezident českého původu Juscelino Kubitschek.
architektura

Brasília – město – sen

873 Kč
776 Kč
Děkanský chrám - 11%
Kniha popisuje historii děkanského kostela ve Dvoře Králové nad Labem od jeho vzniku v době románské, přes gotickou přestavbu, díky které se stal architektonicky jedinečnou stavbou ve střední Evropě...
architektura

Děkanský chrám

261 Kč
232 Kč
Hvězda - 11%
Renesanční letohrádek Hvězda patří k symbolům Prahy. Kolektiv badatelů pod vedením Ivana P. Muchky zdůrazňuje, že neobvyklá podoba i mimořádně umělecky kvalitní štuková výzdoba Hvězdy se vymyká českým či evropským loveckým zámkům.
architektura

Hvězda

603 Kč
536 Kč
Melancholie a dobrodružnost stavění - 11%
Česko–německá publikace 25 dobrodružných architektonických příběhů – portrétů ztracených domů, německého výtvarníka Gottfrieda Müllera. Příběhy vypraví o útrapách stavění, podivnostech stavebníků a vrtoších investorů.
architektura

Melancholie a dobrodružnost stavění

315 Kč
280 Kč
Milan Rejchl: Architektura a výtvarné dílo - 11%
Katalog díla architekta Milana Rejchla. Milan Rejchl (*1936) vystudoval pražskou techniku u architektů Jindřicha Kriseho, Karla Honzíka a Antonína Ausobského.
architektura

Milan Rejchl: Architektura a výtvarné dílo

116 Kč
103 Kč
Pražské usedlosti - 11%
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.
architektura

Pražské usedlosti

347 Kč
308 Kč
Staletí pospolu - 11%
Bibliofilsky vypravená knížka zachycuje v mnoha kresbách a doprovodných textech rozsáhlou řadu dochovaných židovských památek na našem území či jejich pozůstatků.
architektura

Staletí pospolu

161 Kč
143 Kč
Katedrála v Chartres - 11%
(1x)
Kniha historika umění Petra Kováče obsahuje rozsáhlý soubor fotografií, které byly většinou pořízeny po nedávném restaurování architektury, soch i sklomaleb chartreské katedrály.
architektura

Katedrála v Chartres

350 Kč
311 Kč
Legiobanka - 11%
Drobná, leč informacemi a fotografiemi nabitá publikace vypravuje příběh československých legií a budování jejich bankovního ústavu.
architektura

Legiobanka

248 Kč
220 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>