Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
osobní rozvoj

Potom - 20%
Systém, v němž žijeme, rozhodně není pevný jako skála. Naopak. Stačí několik zdánlivě nepatrných událostí, které mohou uvést do pohybu běh věcí tak, že ze dne na den nastane situace, jež je pro většinu lidí nepředstavitelná.
osobní rozvoj
Ukázky

Potom

349 Kč
279 Kč
Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Zen je ta největší lež všech dob - 20%
(1x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.
osobní rozvoj
Ukázky

Zen je ta největší lež všech dob

237 Kč
190 Kč
Kincugi - 20%
Naučte se přijmout i stinné stránky života, uzdravit nejhlubší zranění a stát se odolnějšími díky této svépomocné knize inspirované starým japonským uměním kincugi.
osobní rozvoj
Ukázky

Kincugi

339 Kč
271 Kč
Vnitřní svět vítězů - 20%
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?
osobní rozvoj
Ukázky

Vnitřní svět vítězů

339 Kč
271 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
osobní rozvoj
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

osobní rozvoj
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Bohyně nestárnou - 20%

Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví. Inspirace pro ženy všeho věku. Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí.

osobní rozvoj
Ukázky

Bohyně nestárnou

382 Kč
306 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 219 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>