Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romány

Dům v zátoce
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.
romány
Ukázky

Dům v zátoce

382 Kč
Eliza je sama doma

Takhle se to stát nemělo. Když Eliza Huntová kdysi zakládala facebookovou Nástěnku pro ženy z Hudson Valley, tetelila se štěstím v domě na předměstí s dokonalým manželem a malými dvojčaty. Dnes, když je hnízdo prázdné a ona trpí mučivou agorafobií, se z někdejší záliby stalo jediné pojítko se životem tam venku. Popularitu nástěnky však ohrožuje existence dalšího mateřského fóra, a tak Eliza neváhá, když se naskytne příležitost dění na stránce poněkud oživit.

Z jiskry však vzplane požár. Olivii, novopečenou matku a věrnou čtenářku nástěnky, zasáhne silou blesku. Allison potká v online prostoru přítelkyni, která o sobě neříká úplnou pravdu. A Amanda možná drží v ruce klíč k tajemství, které Elize brání překročit práh vlastního domu.

V nastalém chaosu je jen jedna věc jistá: Hudson Valley už nikdy nebude jako dřív.

Eliza je sama doma je romantický, vtipný a místy i syrový román plný naděje; příběh o ženském osudu a léčivé moci sesterské podpory, již si ženy dokáží poskytnout.

romány
Ukázky

Eliza je sama doma

297 Kč
Hodní psi k jižnímu pólu nedojdou
(2x)
Po náhlé smrti svého pána Majora Thorkildsena zůstane jeho věrný psí přítel Tassen sám s paní Thorkildsenovou. Každý z nich se s tragédií vyrovnává po svém: Tassen se přejídá pochoutkami a paní T. propadne pití.
romány
Ukázky

Hodní psi k jižnímu pólu nedojdou

269 Kč
Chalupářkou z donucení
Nejedna žena po rozvodu zůstala sama s dětmi a každá, která to zažila, ví, že to není žádný med. Populární autorka řady úspěšných titulů v této knize s humorem sobě vlastním líčí příhody, slasti a strasti rozvedené ženy se třemi dětmi...
romány
Ukázky

Chalupářkou z donucení

179 Kč
Jackie a Maria
(1x)
Po tragické smrti svého manžela je Jackie Kennedyová přesvědčena, že už nikdy nenajde štěstí, utápí se v alkoholu a úzkostech.
romány
Ukázky

Jackie a Maria

382 Kč
Jak naladit štěstí
(1x)

Jedna tragická nehoda, dvě manželství, čtyři podoby lásky Z manželství galeristky Avy a veterináře Xaviera se po dopravní nehodě vytratila láska. Zatímco on v nemocnici trpí bolestmi a výčitkami, ona se pokouší jejich skomírající vztah zachránit. Marně.

romány
Ukázky

Jak naladit štěstí

249 Kč
Kočičí kavárna
(2x)
Leonie není příliš nadšená, když ji sousedka požádá, aby se na čtrnáct dní postarala o její kočku Mimi. Paní Siebenschönová se chystá na svou poslední dovolenou na Ischii, a tak nemá mladá učitelka to srdce stařenku odmítnout.Soužití s kočkou je však naprostá katastrofa.
romány
Ukázky

Kočičí kavárna

229 Kč
Ludmila z Poděbrad
Ludmila, nejmladší dcera krále Jiřího z Poděbrad, se stala loutkou v otcově sňatkové politice. Proti její vůli se rozhodl provdat ji za Vladislava Jagellonského, aniž by bral v potaz její lásku ke knížeti z Lehnice.
romány
Ukázky

Ludmila z Poděbrad

199 Kč
Matka s ručením omezeným
(2x)

Přišla o muže, našla dceru, dovolila si milovat Kamilin život je v troskách. Manžel jí u večeře oznámí, že se „asi zamiloval“ do jiné, pak v klidu dojí steak a odejde. Za několik dní jí u dveří zazvoní policisté a přivedou patnáctiletou dívku – manželovu dceru z prvního manželství, které Kamila tajně přezdívá Příšera. mnohem víc.

romány
Ukázky

Matka s ručením omezeným

209 Kč
Matky

Dva páry. Jedno dítě. Nepředstavitelná volba. Oba páry chtějí toto dítě a přejí si dát mu život, jenž si zaslouží. Kdo by měl však opatrovnictví získat? Žena, která jej donosila, nebo žena, která je jeho biologickou matkou?

romány
Ukázky

Matky

249 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 110 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>