Nejprodávanější Kniha - březen 2022
filosofie a náboženství

Síla modlitby za vaše vnoučata - 11%
Vnoučata jsou darem, který vám dává Bůh.
filosofie a náboženství

Síla modlitby za vaše vnoučata

212 Kč
188 Kč
Výbor z korespondence - 11%
(2x)
Dochovaná korespondence významného římského řečníka, politika, spisovatele, a v neposlední řadě vrcholného stylisty, Marka Tullia Cicerona obsahuje téměř 900 dopisů a jako „živá“ korespondence má nesmírný historický význam.
filosofie a náboženství
Ukázky

Výbor z korespondence

448 Kč
398 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
filosofie a náboženství

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
O duševním klidu - 11%
(2x)
Seneca v díle hledá cesty k mravní odpovědnosti cti, vnitřní svobodě a duševní vyrovnanosti, uvažuje o smrti a o přátelství a jeho prospěšnosti a potřebnosti, chválí odpoutání od materiálních potřeb, prosazuje myšlenku o rovnosti všech lidí.
filosofie a náboženství

O duševním klidu

329 Kč
292 Kč
Česká Bible Hlaholská
Staročeská bible, tedy ucelený překlad kanonických knih Starého i Nového zákona do našeho národního jazyka, byla dotvářena v poslední třetině 14. a na začátku 15. století v lucemburských Čechách.
filosofie a náboženství

Česká Bible Hlaholská

142 Kč
Prokletá část & Teorie náboženství - 11%
V Prokleté části Bataille zachycuje hybné síly, způsobující proměny lidských společností (aztécké, indiánské, islámské, lámaistické a průmyslové kapitalistické i komunistické) v ekonomickém, sociálním a politickém smyslu.
filosofie a náboženství

Prokletá část & Teorie náboženství

267 Kč
238 Kč
Úvod do současné filosofie - 11%
(5x)
11 improvizovaných přednášek věnovaných významným osobnostem filosofie 20. st. E. Husserlem počínaje a J. Derridou konče. Čtvrté, doplněné vydání.
filosofie a náboženství

Úvod do současné filosofie

149 Kč
133 Kč
Cestou od srdce k srdci - 11%
Josef Hrdlička mluví o duchovních výzvách naší doby a zároveň skládá účty ze všeho důležitého, čím se od svého mládí dosud zabýval. Zaznívají zde pozoruhodné impulsy a povzbuzení k mnoha duchovním, kulturním, církevním i společenským otázkám.
filosofie a náboženství

Cestou od srdce k srdci

224 Kč
199 Kč
Encyklopedie vúdú - 11%
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
filosofie a náboženství

Encyklopedie vúdú

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 435 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 44 > >>