Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
sci-fi a fantasy

Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Flek Jasnovod a dračí mračno - 20%

Někteří hrdinové mají meč, Flek Jasnovod má flétnu. A dokáže s ní pořádné kousky. Třeba zahnat draky! Flek Jasnovod by mohl být oslavován jako hrdina. Vždyť hrou na flétnu zachránil vesnici Šplíchopád před krysami! Co je mu to ale platné, když za zapískání zakázané písně teď sedí ve vězení.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Flek Jasnovod a dračí mračno

249 Kč
199 Kč
Hrozba třídy A - 20%
Počkat! Co myslíte tím, že moje postava byla prokleta? Jako že tady budu hnít zaživa? To snad ne? Ačkoli… OK, herní umělá inteligence mi přiklepla status potenciální světové hrozby. To je přeci šance, kterou by byl hřích nevyužít! Alex sní o kariéře kosmického průvodce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hrozba třídy A

249 Kč
199 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Krvavý lístek - 20%
(1x)

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii. Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavý lístek

209 Kč
167 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 87 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>