Nejprodávanější tituly - březen 2022
hudba

20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
hudba

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
hudba

Jako Šántidéví

269 Kč
Sweet & Sour
Albu dominuje rytmicky přesná kytara a křišťálově čistý vokál zpěvačky, která suverénně frázuje bezchybnou angličtinou a umně pracuje s dynamikou svého jedinečného hlasu. Sestava výborných muzikantů a okouzlující Katka García. 11 skladeb irské hudby vás příjemně a pozitivně naladí.
hudba

Sweet & Sour

224 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
hudba

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
hudba

Hodovnice

224 Kč
Nebe na zemi
"Nebe na zemi" je divadelní hra (muzikál), kterou napsali Jiří Voskovec a Jan Werich.
hudba

Nebe na zemi

89 Kč
Rainbow Rising
Rainbow je britská hardrocková skupina, kterou po odchodu z Deep Purple založil v roce 1975 kytarista Ritchie Blackmore.
hudba

Rainbow Rising

197 Kč
Ale my stále hledáme štěstí...
Album odlišné od předchozích alb skupiny, melodičtější, dle kritiky i posluchačů nejlepší. Michael's Uncle sklízí úspěchy s písní Nezabíjej bratra s takřka návykovou basovou linkou.
hudba

Ale my stále hledáme štěstí...

179 Kč
20 let písniček Honzy Nedvěda
Hrají a zpívají Jan Nedvěd a František Nedvěd, natočeno na koncertě 23.2.1993 v Brně.
hudba

20 let písniček Honzy Nedvěda

134 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
hudba

Žito

341 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 130 položek
<< < 1 .. 5 6 7