Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
medicína

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
medicína
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Kožní změny u interních onemocnění - 20%
Kniha poskytuje moderní přehled kožních manifestací nemocí vnitřních orgánů a kožních změn, které vznikají při jejich léčení.
medicína
Ukázky

Kožní změny u interních onemocnění

594 Kč
475 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Rogersovská psychoterapie pro 21. století - 20%
Kniha Rogersovská psychoterapie pro 21. století představuje na našem knižním trhu jedinečnou odbornou publikaci, která zachycuje vývoj a proměny tohoto významného směru humanistické psychoterapie.
medicína
Ukázky

Rogersovská psychoterapie pro 21. století

302 Kč
242 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Atlas fyziologických regulací - 20%
Převážně obrazová učebnice s 329 schématy a s doprovodným shrnujícím textem. Schémata popisují složité řídící obvody pomocí zjednodušených blokových zpětnovazebných obvodů, které napomáhají k pochopení regulačních pochodů v organizmu.
medicína
Ukázky

Atlas fyziologických regulací

594 Kč
475 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
medicína
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Neonkologická hematologie - 20%
(1x)
Dvoubarevná publikace s barevnou přílohou je uceleným dílem poskytujícím přehled jak o fyziologii, tak o patofyziologii chorob červené, bílé a destičkové krevní řady, které nejsou maligního charakteru.
medicína
Ukázky

Neonkologická hematologie

424 Kč
339 Kč
Jak na obezitu a její komplikace - 20%
Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není.
medicína
Ukázky

Jak na obezitu a její komplikace

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 88 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>