Nejprodávanější Kniha - březen 2022

Pád Cařihradu
(2x)
Románová freska slavného finského spisovatele Miky Waltariho barvitě líčí dobývání Konstantinopole, kdysi největšího města světa, které navázalo na starobylé tradice římské říše.

Pád Cařihradu

449 Kč
Padesátka v nouzovém stavu
Autorka úspěšné sbírky Ať žijí padesátnice Hana Hřebejková přichází s dalšími vtipnými povídkami nejen z karantény. Co když si potají jdete nechat udělat vlasy do zavřeného salonu a zrovna uprostřed barvení vás překvapí policejní kontrola?

Padesátka v nouzovém stavu

179 Kč
Pan Neporazitelný: Okresní hrdina
Ve městě je nový hrdina! Pan Neporazitelný! Jistě, má obličej skrytý za maskou, nosí plášť a pomáhá vdovám a sirotkům jako každý správný hrdina, ale také maří plány šílených vědců a jiných padouchů pomocí své úžasné superschopnosti...

Pan Neporazitelný: Okresní hrdina

224 Kč
Pandemie: anatomie krize
(1x)
První vlnu pandemie Česko zvládlo. Jenže pak přišly další… Třicet tisíc obětí, přeplněné nemocnice, zavřené školy, sporná politická rozhodnutí.

Pandemie: anatomie krize

539 Kč
Pandezie
Pandezie je svědectvím českých básníků a básnířek, které reflektuje nastalou pandemii, ale i to, jak nám vstoupila do každodennosti.

Pandezie

207 Kč
Pečeť smrti
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.

Pečeť smrti

314 Kč
Pekárna s vůní skořice
(4x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.

Pekárna s vůní skořice

404 Kč
Pepo! Ty popleto!
Volné pokračování úspěšného leporela Edo! Ty neposedo! rozvíjí příběhy Edova kamaráda, opičáka Pepy. Tentokrát je v zemi zvířátek zima a všichni se chystají na Vánoce a také oslavu nového roku.

Pepo! Ty popleto!

314 Kč
Péťa říká první slova
Seznamte se s Péťou a jeho veselou rodinkou!

Péťa říká první slova

263 Kč
Pilíře země
(1x)
Románová historická freska, jejíž barvitý děj je soustředěn kolem stavby gotické katedrály v Anglii 12. století.

Pilíře země

539 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>