Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
dům a zahrada

Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
dům a zahrada

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Cvičení a hry se psem - 11%
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
dům a zahrada

Cvičení a hry se psem

143 Kč
127 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
dům a zahrada

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Pastva pro včely - 11%
Zdravá včelstva a dobré, vysoce cenné výnosy medu, jsou cílem každého včelaře. Nejdůležitějšími předpoklady pro to jsou: nabídka nektaru, medovice a pylu nepřetržitě od časného jara do pozdního podzimu.
dům a zahrada

Pastva pro včely

341 Kč
303 Kč
Suchozemské želvy - 11%
Vyslanci z dávných věků! Želvy žijí na Zemi již desítky milionů let. Přestály všechny klimatické změny a zachovaly si svůj nezaměnitelný, fascinující vzhled.
dům a zahrada

Suchozemské želvy

143 Kč
127 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
dům a zahrada

Čivava

224 Kč
199 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
dům a zahrada

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Akvarijní ryby - 11%
(1x)
Akvaristika je neodmyslitelným oborem pro celou řadu ichtyologických disciplín.
dům a zahrada

Akvarijní ryby

711 Kč
632 Kč
Stafordšírský bulteriér - 11%
Kniha vás podrobně seznámí s plemenem Stafordšírského bulteriéra.
dům a zahrada

Stafordšírský bulteriér

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>