Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
děti a mládež

Naší republice je 100 let - 20%

Oslavme sté narozeniny naší republiky! V roce 2018 oslavíme sto let od založení naší republiky. Za tu dobu ušla dlouhou cestu, na které ji provázely vzestupy i pády.

děti a mládež
Ukázky

Naší republice je 100 let

179 Kč
143 Kč
Prasátko na útěku - 20%

Rozzlobené prasátko hledá lepší domov Prasátko si spokojeně žilo na malém statku. Ale jednoho dne se statkářka pustila do velkého úklidu, a co se nestalo! hledat novou pěknou měkoučkou bažinku!

děti a mládež
Ukázky

Prasátko na útěku

149 Kč
119 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

děti a mládež
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

děti a mládež
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Štěně Elza - 20%

Čtete o malé Elze v angličtině a v češtině! Dvojjazyčná anglicko-česká knížka pro děti je zdrojem zábavy i výuky angličtiny a může se stát odrazovým můstkem na cestě do světa jazyků.

děti a mládež
Ukázky

Štěně Elza

149 Kč
119 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
děti a mládež
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Elantris - 20%
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
děti a mládež
Ukázky

Elantris

237 Kč
190 Kč
Jak se stát pirátem - 20%
(1x)
Druhá část pamětí Škyťáka Šelmovského Štiky III., nejúžasnějšího vikinského hrdiny všech dob, nás zavede na moře. Pátrání po pokladu slavného piráta Truchlovouse Trudného začíná plavbou na ostrov lebkolvů, slepých draků...
děti a mládež
Ukázky

Jak se stát pirátem

179 Kč
143 Kč
Naslouchej noži - 20%
První díl napínavé dystopické trilogie oceňovaného autora Patricka Nesse, který si získal přízeň čtenářů po celém světě. Představte si, že žijete ve městě, kde každý dokáže slyšet vaše myšlenky...
děti a mládež
Ukázky

Naslouchej noži

269 Kč
215 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
děti a mládež
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
děti a mládež
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
děti a mládež
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 20%
(5x)
Sedm tajů a hrůzy plných příběhů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

129 Kč
103 Kč
Zombíci... - 20%
Zábavný komiks s originální zápletkou i provedením vás vtáhne do děje a opravdu velmi vás pobaví.
děti a mládež
Ukázky

Zombíci...

169 Kč
135 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 184 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>