Nejprodávanější Kniha - duben 2022
naučné, obrazové

Aktivity pro čtyři ruce
Tato kniha, vypracovaná arteterapeutkou, obsahuje více než 60 aktivit (kreslení, malování, koláže, tvůrčí psaní, probouzení smyslů,...) k odhalení, jak rozvíjet představivost, kreativitu při hře a spontánnost.
naučné, obrazové
Ukázky

Aktivity pro čtyři ruce

161 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
naučné, obrazové

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
naučné, obrazové

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Pirátské omalovánky - 11%
Skupina pirátů se vydala přes sedm moří za pokladem. Najdou ho? A co všechno je na dlouhé cestě potká? Sledujte jejich bláznivé dobrodružství a vybarvěte jednotlivé obrázky.
naučné, obrazové

Pirátské omalovánky

134 Kč
119 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné, obrazové
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Prvních 100 dopravních prostředků - 11%
Fascinují vaše dítě náklaďáky na stavbě, traktory na polích a rychlé motorky na silnicích? Pak je tato knížka zaměřená na rozvíjení slovní zásoby z oblasti dopravních prostředků určena právě jim. Sto různých strojů - sto různých obrázků s popisky.
naučné, obrazové

Prvních 100 dopravních prostředků

179 Kč
159 Kč
Šaty pro nevěsty - 11%
(1x)
Objevuj nádherné svatební róby z celého světa. Bohatě vyšívanou marockou taktšitu, nebo slavnostní japonské kimono. Seznam se s tradičními svatebními obřady vzdálených zemí.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro nevěsty

224 Kč
199 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné, obrazové

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
naučné, obrazové

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

naučné, obrazové
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>