Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
děti a mládež

Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart - 20%

Šestý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Díky Emě a její mamince se všechna nová zvířata v Záchranné ZOO strýčka Horáce vždycky rychle zabydlí. Ema totiž rozumí jejich řeči a dokáže zjistit, co jim chybí. Nejnovějším přírůstkem je sněžná levhartice Lila a její synek Ali.

děti a mládež
Ukázky

Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart

149 Kč
119 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
děti a mládež
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

děti a mládež
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Mládí v hajzlu: Povolení prudit - 20%
(1x)
Divoká jízda Nicka Twispa a jeho rodiny pokračuje, držte si klobouky jedeme z kopce!
děti a mládež
Ukázky

Mládí v hajzlu: Povolení prudit

198 Kč
158 Kč
Nezbedové ze školky - 20%

Ve školce Písnička se pořád něco děje! Musí si každá holka hrát s panenkami a každý chlapec s auty? Proč by to nemohlo být jinak? Proč Verunka nechce chodit spinkat? Může mít pod postelí strašidlo?

děti a mládež
Ukázky

Nezbedové ze školky

179 Kč
143 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 9%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
děti a mládež
Ukázky

Pejsek Tom a jak to začalo

69 Kč
63 Kč
Pláž v noci
(1x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
děti a mládež
Ukázky

Pláž v noci

158 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

děti a mládež
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Praštěný trpaslík - 20%

Najde trpaslík cestu domů? Sourozenci Martin a Štěpánka tráví prázdniny na vesnici u babičky. Jednou při procházce lesem objeví v domečku, který tam postavili, živého trpaslíka!

děti a mládež
Ukázky

Praštěný trpaslík

189 Kč
151 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

děti a mládež
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy - 20%
Třinácté narozeniny převrátí Sheile život na ruby. Poprvé se promění v delfína, a začne tak jedno velké dobrodružství! Společně s Mariem se vydá na cestu, aby zachránila jeho matku ze spárů strašlivého Zaidona, Pána hlubin, kterému musí přinést sedm magických kamenů.
děti a mládež
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

děti a mládež
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

děti a mládež
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
děti a mládež
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 223 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>