Nejprodávanější Kniha - duben 2022
esoterika a astrologie

Ho’oponopono - 11%
Ho’oponopono je starý havajský rituál, jehož název v překladu znamená „vylepšit, vyčistit, napravit chybu“. Jde v něm o proces uvolňování a odpuštění. Základní myšlenkou je převzetí stoprocentní zodpovědnosti za vše, co se děje kolem nás i v nás.
esoterika a astrologie

Ho’oponopono

153 Kč
136 Kč
Tao vysvobození - 11%
Realistickým a dobře srozumitelným stylem nabízí autor účinné metody, jak nechat vyvanout napětí, strach, hněv a bolest.
esoterika a astrologie

Tao vysvobození

259 Kč
230 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Tajné brány kabaly - 11%
Ted Andrews nám překládá nový a účinný způsob, jak se napojit na magii mystéria Stromu života. Odkrývá tajemství alternativní práce s kabalou - metodu, která nebyla dosud nikdy zveřejněna tiskem.
esoterika a astrologie

Tajné brány kabaly

304 Kč
270 Kč
Karty v srdci, srdce v kartách - 11%
Druhá kniha autorky není její oslavou umět číst z karet, ale laskavým a přemýšlivým sdělením, že ve svých životních patáliích nejsme sami a že se vždy najde někdo, kdo nám podá pomocnou ruku.
esoterika a astrologie

Karty v srdci, srdce v kartách

179 Kč
159 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Dopisy Paracelsovi - 11%
Kniha jednoho z nejvýznačnějších českých hermetiků představuje ucelený přístup ke studiu esoterismu, od základních informací určených začátečníkům až po vysokou praxi, která z díla mluví řečí náznaků.
esoterika a astrologie

Dopisy Paracelsovi

495 Kč
440 Kč
Kompletní tarot - 11%
Tato klasická kniha – dokonalý úvod starodávnému umění vykládat tarot – je zde upravena a doplněna, aby vedla a inspirovala novou generaci čtenářů.
esoterika a astrologie

Kompletní tarot

448 Kč
398 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 126 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>