Nejprodávanější tituly - duben 2022
leporela

Dobrý den, králíčku! - 11%
Malý králíček se s brášky vydal ven na průzkum. Pojď za ním! Objevovat svět s tímto leporelem je tak zábavné!
leporela

Dobrý den, králíčku!

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
leporela

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Co se děje v noci - 11%
V noci, když vyjde měsíc a zatřpytí se hvězdy, rozhostí se v ulicích klid. Už všichni spí? Copak se to děje v pekárně? Kdo to tu visí hlavou dolů? Kdo se tu schovává pod listem?
leporela

Co se děje v noci

197 Kč
175 Kč
Krtek v ZOO - 11%
S šestou knížkou pro nejmenší čtenáře se vypravíme do světa zvířat. V zoologické zahradě na nás čeká gepard, slon, žirafa i další zvířátka v nezaměnitelném podání Zdeňka Milera. Veršovanými hádankami doprovází Jiří Žáček.
leporela

Krtek v ZOO

134 Kč
119 Kč
Krtkovy Velikonoce - 11%
I Krtek a jeho kamarádi slaví Velikonoce! Leporelo s pestrými velikonočními kraslicemi pomáhá rozvíjet pozornost a také představivost těch nejmenších dětí i jejich starších sourozenců.
leporela

Krtkovy Velikonoce

71 Kč
63 Kč
Arnyho dílna - 12%
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
leporela
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
76 Kč
Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků - 11%
Veselá knížka s celostránkovými ilustracemi a krátkým vyprávěním plným různých dopravních prostředků, která je doplněna tlačítky s 18 zvuky.
leporela

Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků

359 Kč
319 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
leporela

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 118 položek
<< < 1 .. 10 11 12