Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
fantasy

Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
fantasy

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Obléhání Macindawu - 11%
(1x)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí?
fantasy

Obléhání Macindawu

296 Kč
263 Kč
Oko zla - 11%
Harry Dresden, jediný profesionální čaroděj v Chicagu, už zažil horší věci než je utajené vyšetřování na natáčení filmu pro dospělé.
fantasy

Oko zla

269 Kč
239 Kč
Rudá země - 11%
Sty Jižní se vrátí domů a zjistí, že z její farmy zůstalo jen spáleniště a její bratr a sestra byli uneseni. Ví, že pokud se s nimi chce ještě někdy shledat, musí se vrátit ke svým starým špatným způsobům.
fantasy

Rudá země

395 Kč
351 Kč
Zahrada sirén - 11%
Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala.
fantasy

Zahrada sirén

268 Kč
238 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 6%
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
358 Kč
Usagi Yojimbo 10 - Mezi životem a smrtí - 11%
Na svých cestách za harmonií, které jej vedou přes hory a doly, přes města a venkov i podél rozeklaného pobřeží, potkává Usagi celou sbírku nezvyklých postav. Dobrodružné fantasy.
fantasy

Usagi Yojimbo 10 - Mezi životem a smrtí

224 Kč
199 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Sama čepel - 11%
(1x)
Sotva skončily války za sjednocení země, chystá se další, mnohem horší. Její bezprostřední hrozba svede dohromady tři nejnepravděpodobnější muže: barbarského bojovníka....
První kniha trilogie První přikázání.
fantasy

Sama čepel

368 Kč
327 Kč
Temná hlídka - 6%
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
fantasy

Temná hlídka

228 Kč
214 Kč
Čarodějky na cestách - 11%
(5x)
12. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
fantasy

Čarodějky na cestách

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 221 - 240 z 231 položek
<< < 1 .. 10 11 12