Nejprodávanější knihy - duben 2022
sci-fi a fantasy

Den splněného přání
Autorovi sotva pětadvacetiletému v čase, kdy zde nikdo Orwellovu vizi světa roku 1984 nemohl znát (kniha byla těžce zakázaná a nedostupná), podařilo vytvořit „Orwella v kostce“, prózu neepigonskou a nadčasovou.
sci-fi a fantasy

Den splněného přání

36 Kč
Garfield 44: Garfield velevážený - 11%
Obsahuje stripy z 8.8.2004 až 12.3.2005.
sci-fi a fantasy

Garfield 44: Garfield velevážený

89 Kč
79 Kč
Les mytág - 11%
(4x)
Děj románu Les mytág se odehrává v Herefordshiru v Anglii v letech 1946–1948 a sleduje osudy Stevena Huxleyho při objevování tajemného Ryhopského lesa, v němž se zhmotňují podvědomé lidské představy o starých legendách.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Les mytág

250 Kč
222 Kč
Malý princ a Kopéliova planeta - 11%

Prudký sluneční žár zbavuje obyvatele planety barev. Pomůže jim někdo, aby neupadli do šedi a nevýraznosti?

sci-fi a fantasy

Malý princ a Kopéliova planeta

179 Kč
159 Kč
Malý princ a Planeta času - 11%

Obyvatelé Planety času tichronosové jsou v ohrožení. Čas se zcela zbláznil – v jedné vesnici stojí, v jiné zase pádí zběsilou rychlostí. A nikdo neví, kde se nachází dílna Velkého hodináře, který by to jediný dokázal dát do pořádku.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Malý princ a Planeta času

179 Kč
159 Kč
Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
sci-fi a fantasy

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Oko temnoty
Staří bohové povstávají, satrapie se tříští a Chromerie horečně hledá ztraceného arcimága, jediného muže, který může zabránit katastrofě. Gavin Guile však uvízl jako otrok u vesla na pirátské lodi. A co hůř: Gavin ztratil schopnost zhmotňovat světlo.
sci-fi a fantasy

Oko temnoty

206 Kč
Pán věže - 11%
Druhý díl trilogie Stín krkavce.
sci-fi a fantasy

Pán věže

404 Kč
359 Kč
Ploty z kostí - 11%
Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága – sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi Psi procházejí zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen ploty z kostí.
sci-fi a fantasy

Ploty z kostí

268 Kč
238 Kč
Přátelé Nadace - 6%

Jako mimořádný hold Asimovovu dílu přijalo sedmnáct významných spisovatelů výzvu ponořit se do jeho rozsáhlého díla a vytvořit nové vzrušující povídky nejslavnějšího science fiction vesmíru dvacátého století.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Přátelé Nadace

338 Kč
318 Kč
Řeky Londýna - 6%
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
231 Kč
Garfield 14: Široko daleko - 11%
Další pokračování rozpustilých dobrodružství štíhlého, sympatického, neustále bdícího a dobře naladěného kocoura, který má rád pondělky a jídlo pro něj není formou drogové závislosti.
sci-fi a fantasy

Garfield 14: Široko daleko

89 Kč
79 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
sci-fi a fantasy

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
sci-fi a fantasy

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
Koruna v ohrožení - 11%

Bitva je v plném proudu.

Zatímco vojska Velké Keshe postupují nezadržitelně vpřed, lord James Jamison Dasher začíná rozplétat spletité předivo, které stojí za válečnými manévry. Ukazuje se, že vyhlídka na mír nemusí být nakonec tak lákavá.

sci-fi a fantasy

Koruna v ohrožení

350 Kč
311 Kč
Death Note 6 - Zápisník smrti - 11%
Jeden z členů mocné firmy Jocuba je nový Kira... a L na něj začíná líčit past! Jenže políčit na někoho, kdo vládne nadpřirozenými schopnostmi, není žádná legrace.
sci-fi a fantasy

Death Note 6 - Zápisník smrti

224 Kč
199 Kč
Death Note 8- Zápisník smrti - 11%
Do hry vstupují nové postavy a začíná nové kolo smrtící hry na kočku a na myš. Light má, zdá se, všechno pod kontrolou, ale přicházejí další protihráči. Inteligentní, záhadní a nebezpeční. Ale Light se nedá zastavit. Má svůj cíl.
sci-fi a fantasy

Death Note 8- Zápisník smrti

224 Kč
199 Kč
Destrukční četa - 11%
Třetí kniha cyklu Poslední šance odehrávající se v temném světě vzdálené budoucnosti Warhammeru 40 000.
sci-fi a fantasy

Destrukční četa

197 Kč
175 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
sci-fi a fantasy

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Hellblazer: Popel a prach - 11%
Putování Johna Constantina, které začalo ve vězení (HELLBLAZER: TĚŽKÉ ČASY) a pokračovalo přes smrduté brlohy amerických vidláků (HELLBLAZER: DOBRÉ ÚMYSLY), osamocené sruby mýtických zimních vrahů (HELLBLAZER: ZAMRZNUTÍ) až po bukolické vesničky.
sci-fi a fantasy

Hellblazer: Popel a prach

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 341 - 360 z 392 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>