Nejprodávanější tituly - duben 2022
hudba

Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
Genesis – Kompletní příběh

Kompletní příběh skupiny, která změnila progresivní rock Dvojí kariéra skupiny Genesis představuje v hudebním světě naprosto ojedinělý úkaz. Počátkem sedmdesátých let se kapela přiřadila k oceňovaným průkopníkům progresivního rocku.

hudba

Genesis – Kompletní příběh

179 Kč
Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
hudba

Má cesta za štěstím

859 Kč
Doznání rockera
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
hudba
Ukázky

Doznání rockera

339 Kč
Proti gesamtkunstwerku - 9%
Skladatel a režisér Heiner Goebbels se řadí mezi nejvýznamnější osobnosti současné hudební a divadelní scény. Kniha Proti gesamtkunstwerku je souborem jeho textů o hudbě, divadle, estetice, umělcích, rozhlasu, vzdělávání a jejich vzájemném vlivu.
hudba

Proti gesamtkunstwerku

359 Kč
327 Kč
Skladatelník
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
Život Beethovenův
Po dlouhé době vychází v češtině přepracované kritické vydání překladu dnes již klasického muzikologického díla z pera slavného Romaina Rollanda.
hudba

Život Beethovenův

269 Kč
Abeceda klavíristy
(1x)
Alfred Brendel (5. ledna 1931) je rakousko-britský klavirísta, básník a spisovatel. Bývá považován za jednoho z největších pianistů všech dob. Narodil se v Loučné nad Desnou v okrese Šumperk v rodině nehudebníků.
hudba

Abeceda klavíristy

224 Kč
Duchovní árie II / Sacred Arias II
(1x)
Publikace dovršuje čtyřdílný ediční projekt zaměřený na tvorbu skladatele Josefa Brentnera (1689–1742). Obsahuje předmluvu, notový text, kritickou zprávu, ediční aparát a překlady zpěvních textů.
hudba

Duchovní árie II / Sacred Arias II

360 Kč
Hudba ohně
(2x)
Rozšířené a upravené vydání kultovní hudební publikace, která oslavila jedenáct let od prvního vydání. Hudba ohně dává českému čtenáři možnost získat ucelený přehled o dějinách černošské hudby.
hudba
Ukázky

Hudba ohně

404 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>