Nejprodávanější tituly - duben 2022
pop

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)
Čtvrté oficiální album britského hudebníka Eda Sheerana.
pop

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)

575 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".
pop

The Gods We Can Touch

305 Kč
Mohlo by tu být i líp
Jedno z nejúspěšnějších alb legendární autorské dvojice vychazí symbolicky v roce 20. výročí vydání i ve vinylovém formátu.P.Hapka, Jana Kirschner, Lucie Bílá, Magdalena Kožená, Jan Spálený,Hana Hegerová a další na unikátním albu.
pop

Mohlo by tu být i líp

467 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
pop

V penziónu Svět

527 Kč
Zlatá brána dokořán
Sesterské duo Twiins predstavilo nový projekt pre deti, v ktorom sa pozreli na fenomén detskej tvorby Zlatú bránu, legendárnu reláciu z košického televízneho štúdia.
pop

Zlatá brána dokořán

242 Kč
Hity a rarity
Nový výběr hitů populární pánské taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova, formace Mig 21 vedené Jiřím Macháčkem obsahuje i řadu rarit a zcela novou píseň Hej kámo. Příslovečný humor, nadsázka a ztráta soudnosti je devizou alba.
pop

Hity a rarity

350 Kč
Diamonds / Deluxe
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
pop

Diamonds / Deluxe

476 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.
pop

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.
pop

Poločas

323 Kč
Zamilované písničky ze 60.
Zamilované písničky ze 60. let. 25 popových písniček v podání předních českých interpretů.
pop

Zamilované písničky ze 60.

89 Kč