Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
děti a mládež

Viktor a případ zmizelého psa - 20%
Strach a beznaděj… Takové pocity prožívá Viktor, kterému jednoho dne záhadně zmizí milované štěně.
děti a mládež
Ukázky

Viktor a případ zmizelého psa

254 Kč
203 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

děti a mládež
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Zvířecí hrdinové – Na Titaniku - 20%

Dobrodružný příběh o zvířatech, lidech, statečnosti, věrnosti a přátelství na pozadní dramatických historických událostí. Když voříšek Mutt zjistí, že má jeho milovaná Alice odplout do Ameriky bez něj, je rozhodnutý následovat ji za oceán za každou cenu.

děti a mládež
Ukázky

Zvířecí hrdinové – Na Titaniku

189 Kč
151 Kč
Žifulíci - Neposední trpaslíci z Hrádečku - 20%
Mámo, táto máte doma zlobidlo?
děti a mládež
Ukázky

Žifulíci - Neposední trpaslíci z Hrádečku

195 Kč
156 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
děti a mládež
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Elantris - 20%
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
děti a mládež
Ukázky

Elantris

237 Kč
190 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

děti a mládež
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni - 20%
(2x)
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 223 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>