Nejprodávanější tituly - duben 2022
humor

Líný rodič
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
Modche a Rézi
Dnes již klasické dílo české humoristické literatury.
humor

Modche a Rézi

44 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Svobodnej národ
(1x)
Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Devítiletá Tonička Bolníčková si myslí, že její babička byla čarodějkou, ale babička je mrtvá a když se teď začnou dít podivné věci, musí si Tonička poradit sama ...
humor

Svobodnej národ

223 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 217 položek
<< < 1 .. 20 21 22