Nejprodávanější knihy - duben 2022
fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
fantasy

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Hostina pro vrány - 11%
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
fantasy
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
710 Kč
Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
fantasy
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Dcera hlubin - 11%
Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona. Oceán skrývá víc, než si umíme představit.
fantasy
Ukázky

Dcera hlubin

314 Kč
279 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 11%
(6x)
Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit.
fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

449 Kč
399 Kč
Nejlepší den pro umírání - 11%
Thompson nemůže žít ani s lidmi, ani s elfy. Pro jedny je nenáviděným půlelfem, pro druhé zase opovrhovaným poločlověkem.
fantasy

Nejlepší den pro umírání

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>