Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
naučné

Proč je na světě tolik bohů? - 20%
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další informace jsou zpracovány tak, aby jim dobře porozuměly i děti.
naučné
Ukázky

Proč je na světě tolik bohů?

119 Kč
95 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

naučné
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

naučné
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

naučné
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 14 položek
<< < 1 2