Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
neobyčejné osudy

Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
neobyčejné osudy
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
Bojovali jsme za lidskost - 20%
(1x)

Příběh Češky, která přežila turecké vězení. Markéta Všelichová strávila v tureckém vězení tři a půl roku. Ve svých vzpomínkách živě popisuje vše, co jejímu zatčení předcházelo: humanitární činnost, výpravy na Blízký Východ i pomoc Kurdům.

neobyčejné osudy
Ukázky

Bojovali jsme za lidskost

279 Kč
223 Kč
Jak se (ne)stát Američanem - 20%
Rok 1984. Studená válka vrcholí a v Československu stále vládne zatvrzelý socialismus. Mladý Mirek se rozhoduje vzít budoucnost do vlastních rukou a odhodlá k riskantnímu kroku – utéct z normalizačního Československa.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jak se (ne)stát Američanem

329 Kč
263 Kč
Pravda o Titaniku - 20%
Archibald Gracie (15. 1. 1858 - 4. 12. 1912) přežil potopení Titaniku a o katastrofě napsal tuto knihu. Ze svého utrpení se nikdy nevzpamatoval a zemřel necelých osm měsíců po potopení.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pravda o Titaniku

149 Kč
119 Kč
Odvaha ke svobodě - 20%
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Deník z Wu-chanu - 20%
(1x)
O městě Wu-Chan do začátku letošního roku slyšel jenom málokdo z nás. Dnes ho zná kvůli ohnisku světové pandemie koronaviru snad úplně každý. Co se ve Wu-Chanu dělo po prvních dnech uzavření města a jak lidé a státní aparát na tuto situaci reagovali, najdete v tomto deníku čínské spisovatelky...
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník z Wu-chanu

269 Kč
215 Kč
Poustevník - 20%

Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Do kontaktu s jiným člověkem se nedostal ani jednou, dokud ho nezatkli za krádež jídla...

neobyčejné osudy
Ukázky

Poustevník

209 Kč
167 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
neobyčejné osudy
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>