Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
horory

Dech pekla 2
Můžeme pochybovat o ráji a pekle, o nekonečném souboji světla s temnotou. Přesto jsou tady, stejně skutečné, jako dům, ve kterém bydlíme.
horory
Ukázky

Dech pekla 2

99 Kč
Dům na tekutých píscích
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory
Ukázky

Dům na tekutých píscích

230 Kč
Christina
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory
Ukázky

Christina

299 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory
Ukázky

Písně mrtvého snivce

250 Kč
Šest
Šest přátel vyrazí na hudební festival, aby zavzpomínali na školní léta. Báječně si spolu užívají a baví se, ale jejich pohádka se změní v noční můru, když v blízkém lese dojde k tragédii. Šestice se v návalu paniky rozhodne nekontaktovat policii a celou událost ututlat.
horory
Ukázky

Šest

279 Kč
To
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
Žhářka
(1x)
Případy zažehování ohně vůlí (pyrokineze) zaměstnávají mysl laiků i odborníků na celém světě a není divu, že záhadný úkaz neunikl ani pozornosti Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Žhářka

240 Kč
Dolanův cadillac
(1x)
První část rozsáhlého povídkového souboru.
horory
Ukázky

Dolanův cadillac

189 Kč
Pátá čtvrtina
Pátá čtvrtina je sbírka hororových povídek, která v češtině poprvé vychází v rozšířené podobě. Obsahuje dvě nově přeložené kapitoly: Udrž hlavu a Majestátní Brooklyn.
horory
Ukázky

Pátá čtvrtina

199 Kč
Sestřička

Nenávist je nesmrtelná. Alex si myslí, že posedlost její mladší sestry Kasey starou panenkou je jen bláznivý rozmar. Pak se ale začnou dít další záhadné věci: dveře se samy od sebe otevírají a zavírají, voda na vypnutém vařiči vře.

horory
Ukázky

Sestřička

249 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>