Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
pro děti a mládež

Helon 2 - 20%

Druhý díl vesmírné sci-fi série s agentkou Parksovou v hlavní roli. Podaří se jí vyřešit záhadu kolem odmlklé planety v neutrální zóně? Helon 2 je planeta na okraji neutrální zóny, vytvořené hned po uzavření míru s rasou Krygerů.

pro děti a mládež
Ukázky

Helon 2

189 Kč
151 Kč
Psanci Scarlett & Browne - 20%

Akce, humor, napětí a především dva svérázní hrdinové, jací tady ještě nebyli! Přírodní katastrofa změnila Anglii k nepoznání. Lidé přežívají v opevněných městech, protože divočina kolem je plná krvežíznivých zvířat a také kanibalů. Scarlett si do divočiny troufá. Jako psanec, bankovní lupička a pistolnice v jednom totiž moc na výběr nemá.

pro děti a mládež
Ukázky

Psanci Scarlett & Browne

269 Kč
215 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

pro děti a mládež
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Mechanický princ - 20%
V magickém viktoriánském Londýně našla Tessa útočiště u Lovců stínů jen nakrátko. S pomocí přitažlivého samotáře Willa a oddaného Jema totiž zjišťuje, že Magistrova válka proti nim je velmi osobní.
pro děti a mládež
Ukázky

Mechanický princ

249 Kč
199 Kč
Rod země a krve - 20%
(4x)
Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování.
pro děti a mládež
Ukázky

Rod země a krve

339 Kč
271 Kč
Řetěz ze zlata - 20%
Lovkyně stínů Cordelia Carstairsová už od raného dětství projevuje nevídanou odvahu v boji s démony. Když je její otec křivě nařčen ze strašlivého zločinu, vydá se spolu se svým bratrem do Londýna, aby věci urovnala...
pro děti a mládež
Ukázky

Řetěz ze zlata

259 Kč
207 Kč
V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
pro děti a mládež
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
Zapovězený trůn - 20%

Sbírka povídek ze světa Rudé královny Vraťte se do smrtelně nebezpečného a okouzlujícího světa Rudé královny! Zapovězený trůn obsahuje dosud nepublikované povídky, deníkové zápisky, bonusové scény mapy, vlajky a další exkluzivní obrazový materiál.

pro děti a mládež
Ukázky

Zapovězený trůn

269 Kč
215 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
pro děti a mládež
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
pro děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

pro děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
pro děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
pro děti a mládež
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Čarodějnice dřívější a budoucí - 20%
V roce 1893 nic jako čarodějnice neexistuje. Kdysi na světě žily, v těch divokých, temných dnech před tím, než se začalo s upalováním, ale dnes se čarodějnictví omezuje na talismany pro štěstí a dětské říkanky. Pokud touží moderní žena po jakékoli špetce moci, nechť ji hledá u volební urny a hlasovacích lístků. 
pro děti a mládež
Ukázky

Čarodějnice dřívější a budoucí

349 Kč
279 Kč
Leviar - Králova mlha - 20%
Sylothys, rozmanitá říše pěti království bez jediného krále, je v nebezpečí. Nekonečný příliv satyrů a mlhy neustává a hrozí, že celou zemi zahalí bílá tma. Zloděj Nydeon a jeho pět přátel nehodlají jen nečinně přihlížet a rozhodnou se vyrazit do boje.
pro děti a mládež
Ukázky

Leviar - Králova mlha

279 Kč
223 Kč
Loki a soumrak bohů - 20%
(2x)

Tak se rodí oheň! S narozením Lokiho Laufeyjarsona, syna bohyně a obra z Jötunheimu, se pojí hrozivá kletba – a Otec veškerenstva Ódin to moc dobře ví. Jenže co kdyby se Loki ukázal jako užitečný společník ásgardských bohů?

pro děti a mládež
Ukázky

Loki a soumrak bohů

209 Kč
167 Kč
Sedmé nebe – Nebeská řeka - 20%
(1x)
Co když je svět úplně jiný a skrývá temná a děsivá tajemství? Elaine Riversová se třídnímu potížistovi Adamovi vždycky spíš vyhýbala. Přesto ji ale záhadně přitahoval a ona už konečně proč.
pro děti a mládež
Ukázky

Sedmé nebe – Nebeská řeka

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>