Nejprodávanější Kniha - duben 2022
přírodní vědy

Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Ptačí smysl
V této výjimečné knize čerpá Tim Birkhead - přední světový ornitolog, profesor na univerzitě v Sheffieldu a autor úspěšných knih ověnčených řadou cen - ze svých bohatých vědomostí, které získal celoživotním studiem ptáků.
přírodní vědy
Ukázky

Ptačí smysl

283 Kč
Hyperprostor - 6%
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.
přírodní vědy

Hyperprostor

339 Kč
319 Kč
Ptáci - Nový průvodce přírodou - 11%
Kniha představuje více než 440 ptačích druhů z celé Evropy.
přírodní vědy

Ptáci - Nový průvodce přírodou

359 Kč
319 Kč
Beton a hlína - 11%
(1x)
Klimatická krize se městům nevyhýbá. A lidé z měst se nevyhýbají klimatické krizi.
přírodní vědy
Ukázky

Beton a hlína

314 Kč
279 Kč
Biologie v pěti lekcích - 11%
(1x)
Otázku po původu a podstatě života si lidé pokládali odnepaměti, ale odpověď na ni se po většinu historie nesla v duchu domněnek a více či méně podložených spekulací.
přírodní vědy
Ukázky

Biologie v pěti lekcích

268 Kč
238 Kč
Dravci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu - 11%
Kniha přináší aktuální vhled do problematiky určování dravců v Evropě a v přilehlých oblastech; vysoce informativní text této publikace se do detailů zabývá celkovým vzhledem, opeřením a pelicháním jednotlivých druhů ve všech věkových kategoriích.
přírodní vědy

Dravci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu

629 Kč
559 Kč
Somatologie – Anatomie fyziologie člověka - 11%
Příručka s testovými otázkami z anatomie a fyziologie člověka pro střední zdravotnické školy. Pomůže procvičit a zopakovat učivo a bude výborná pro přípravu k přijímacím zkouškám na různé obory lékařských fakult.
přírodní vědy

Somatologie – Anatomie fyziologie člověka

248 Kč
220 Kč
Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Páté vydání oblíbeného školního atlasu Česka nabízí kromě nepostradatelných obecně zeměpisných a politických map řadu tematických map, založených na nejnovějších statistických údajích.
přírodní vědy

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

166 Kč
147 Kč
Přírodě na stopě - 11%
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
přírodní vědy
Ukázky

Přírodě na stopě

314 Kč
279 Kč
Řád času - 11%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy

Řád času

268 Kč
238 Kč
Zachraňme planetu - 11%
Obyčejné smetí, zbytky jídel, tovární zplodiny nebo staré přístroje.
přírodní vědy

Zachraňme planetu

224 Kč
199 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
přírodní vědy

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Příroda České republiky - 10%
Úvod knihy pojednává o životním prostředí živočichů na našem území, o nepůvodních druzích a jejich významu, o druzích žijících s člověkem, o praktickém významu živočichů, problematice jejich ochrany a systematickém členění.
přírodní vědy

Příroda České republiky

527 Kč
476 Kč
Evoluční tápání - 11%
Kniha je jedním z pokusů o zodpovězení otázek Co je život? a Jak život vznikal? Autor s použitím hraničního oboru biosémiotiky nasvěcuje odpovědi z oblastí nauk přírodních i humanitních a pokouší se o jejich sjednocení.
přírodní vědy

Evoluční tápání

332 Kč
295 Kč
Znaky a významy v evoluci - 11%
(1x)
Co předurčuje bakterii, člověka nebo růži k tomu, že rozumí světu? Jak se Homo sapiens proměnil za posledních 40 000 let, biologie donedávna opomíjela.
přírodní vědy
Ukázky

Znaky a významy v evoluci

198 Kč
176 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
přírodní vědy

Dědečku, vyprávěj o světě

323 Kč
287 Kč
Květiny - Rozpoznejte snadno 100 druhů - 11%
U kraje cesty vás upoutá zajímavá květina – jak se jen jmenuje? S tímto bohatě ilustrovaným průvodcem to zjistíte úplně jednoduše: nejprve se zorientujete podle barvy květu, pak spočítáte okvětní lístky a výběr se zúží pouze na několik druhů.
přírodní vědy

Květiny - Rozpoznejte snadno 100 druhů

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>