Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
horory

Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Závan klíčovou dírkou - 20%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory
Ukázky

Závan klíčovou dírkou

200 Kč
160 Kč
Doktor Spánek - 20%
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory
Ukázky

Doktor Spánek

319 Kč
255 Kč
Pamatuj na smrt - 20%
(1x)
Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil. Cestu k sobě s tátou hledají dost těžko, navíc si musí zvykat na novou školu a ne vždy kamarádské spolužáky.
horory
Ukázky

Pamatuj na smrt

209 Kč
167 Kč
Prokletí Salemu - 20%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory
Ukázky

Prokletí Salemu

259 Kč
207 Kč
Strážci z hlubin času - 20%
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory
Ukázky

Strážci z hlubin času

349 Kč
279 Kč
Noční kousky - 20%
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory
Ukázky

Noční kousky

199 Kč
159 Kč
Číslo se smrťákem - 20%
Rozhrňte oponu, a potkáte vraha. Titulní povídka sbírky vám prozradí, co máte dělat, když vám jeho kroky přetnou cestu hned dvakrát v životě. Fantasy s prvky hororu.
horory
Ukázky

Číslo se smrťákem

79 Kč
63 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
horory
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
Cáry rubáše - 20%
Antologie duchařských povídek od předních představitelů české fantastiky.
horory
Ukázky

Cáry rubáše

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 30 položek
<< < 1 2