Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2022

Věc Makropulos - 6%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
Ukázky

Věc Makropulos

195 Kč
183 Kč
Vřeštící lebka - 20%
Výbor strašidelných povídek čerpá z textů anglických a amerických autorů 19. století, kdy vzniklo nejvíc skvělých fantastických a hrůzostrašných příběhů.
Ukázky

Vřeštící lebka

99 Kč
79 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game - 6%
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.
Ukázky

Zvládněte stres metodou Inner Game

425 Kč
400 Kč
Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě
Šest setkání s povídáním o Voskovcovi, Osvobozeném divadle i o životě a jako bonus společné setkání s Jiřím Suchým v pořadu Gramotingltanglu.
Ukázky

Jan Werich a Miroslav Horníček na Kampě

127 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Sonety
(1x)
Na této nahrávce uslyšíte stejně jako v rozhlasové verzi všech 154 sonetů v české a anglické verzi s komentáři Martina Hilského.
Ukázky

Sonety

212 Kč
Ve světle Pravdy - 20%
Poselství Grálu přináší výklad souvislostí mezi člověkem a jemu neviditelným světem. Prostými slovy a přísně logickým sledem myšlenek vysvětluje podstatu mnoha jevů, s nimiž se každý ve svém životě setkává.
Ukázky

Ve světle Pravdy

299 Kč
239 Kč
Druhá světová válka
Přehlednné zpracování všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku i obraze. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu.
Ukázky

Druhá světová válka

127 Kč
Legenda Emöke
Příběh o krátkém setkání dvou mladých lidí na bezútěšné rekreaci v Československu koncem padesátých let.
Ukázky

Legenda Emöke

42 Kč
Siddhártha - 20%
(2x)
Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů.
Ukázky

Siddhártha

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 400 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 > >>