Nejprodávanější tituly - duben 2022

Ostrov
(5x)
Místo, kde příběhy jsou pravdivější než skutečnost.
Ukázky

Ostrov

296 Kč
Slídil
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

Ukázky

Slídil

358 Kč
Vesnice
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.

Vesnice

296 Kč
Liberalismus
(1x)
Donald Trump je americký prezident, který se s nepokrytým pohrdáním vysmívá liberálním hodnotám. A není jediný: vyznavači neliberalismu stojí také v čele Itálie, Maďarska, Polska či Turecka. Co se vlastně stalo? Proč liberalismus ztratil podporu?
Ukázky

Liberalismus

357 Kč
Bretaňské speciality
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.

Bretaňské speciality

296 Kč
Den opričníka
(1x)

Rusko v roce 2027. Po době zmatků a období restaurace zde znovu vládne car. Román nabízí grandiosní obraz Ruska na cestě zpět k minulosti.

Den opričníka

251 Kč
Terapie
(7x)
V každé duši je místnost, do které je nebezpečné vstoupit. Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen.
Ukázky

Terapie

229 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Nečekané přiznání
(4x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen. Ale co když to bylo všechno jinak?

Nečekané přiznání

404 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>