Nejprodávanější Kniha - duben 2022
relaxace a cvičení

Otoky a záhadná lymfa - 11%
Kniha se primárně zaměřuje na objasnění činnosti lymfy a na to, jaké problémy to může způsobit, pokud se péče o ni zanedbá.
relaxace a cvičení

Otoky a záhadná lymfa

440 Kč
391 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
relaxace a cvičení

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Pohybový systém - 11%
Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.
relaxace a cvičení

Pohybový systém

432 Kč
384 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
relaxace a cvičení

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Masáž horkými kameny - 11%
V této knize se naučíte bezpečně provádět účinnou a léčebnou masáž horkými kameny. Autorka se v ní zaměřuje na nový prostorový přístup a názorně vám ukáže, jak při masáži pracovat s klientovým tělem a využívat pohyby vlastního těla...
relaxace a cvičení

Masáž horkými kameny

484 Kč
430 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>