Nejprodávanější knihy - duben 2022
horory

Šťastné a hrůzostrašné - 11%
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
198 Kč
Vztek a další příběhy - 11%
(2x)
V knize Vztek a další příběhy na vás čeká celkem osm povídek, jimiž vás Lucy Taylor přesvědčí o tom, že patří mezi nejlepší hororové autorky současnosti.
horory

Vztek a další příběhy

269 Kč
239 Kč
Berserk 1 - 11%
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
239 Kč
Berserk 3 - 11%
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
239 Kč
Bestie - 11%
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
223 Kč
Sestřička - 11%
Alex si myslí, že posedlost její mladší sestry Kasey starou panenkou je jen bláznivý rozmar.
horory

Sestřička

314 Kč
279 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
horory

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Outsider - 11%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
392 Kč
Polednice Plešatá palice - 11%
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
239 Kč
Prokletí Salemu - 11%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
344 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>