Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
výchova a rodina

Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina - 20%
Ústřední pozornost knížky je věnovaná tzv. komponovaným rodinám (těm, které se poskládaly z částí rodin předchozích), je však o nás všech.
výchova a rodina
Ukázky

Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina

212 Kč
170 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

výchova a rodina
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
výchova a rodina
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
výchova a rodina
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 20%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
výchova a rodina
Ukázky

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3