Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
romantika

Dcera vyděrače - 20%
Miliardář Cain Farrell se na pohřbu svého otce setkal na zahradě svého domu s neznámou mladou ženou, která ho okouzlila svým vtipem, sebeironií a schopností vcítit se do jeho pocitů.
romantika
Ukázky

Dcera vyděrače

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
romantika
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi: Nečekaná láska - 20%
(1x)
Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nečekaná láska

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 20%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
167 Kč
Ten den - 20%
(2x)
Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.
romantika
Ukázky

Ten den

349 Kč
279 Kč
Kávová dynastie - Dny probuzení - 20%
(2x)
Cáchy 1945: Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu.
romantika
Ukázky

Kávová dynastie - Dny probuzení

279 Kč
223 Kč
Nepřístupný lord Danforth - 20%
(2x)
Abigail je půvabná debutantka s velkým věnem, ale nevalným rodokmenem. Proto je velmi zaskočená, že o její ruku požádal Benedikt Moore, vévoda Danforth.
romantika
Ukázky

Nepřístupný lord Danforth

109 Kč
87 Kč
Rivalové - 20%
(1x)
Od začátku střední školy spolu Alison Sangerová a Ethan Molloy soutěží. Skoro ve všem. Na volitelných předmětech, ve školních novinách, při dobrovolničení, nemá to konce. Kdyby se Alison mohla Ethanovi až do konce školy vyhnout, s chutí by to udělala.
romantika
Ukázky

Rivalové

269 Kč
215 Kč
9. listopad - 20%
(5x)
Od autorky bestsellerů Pravda, nebo lež, Bez naděje, Odvrácená tvář lásky a dalších. Den před odjezdem z L. A. se Fallon seznamuje se začínajícím spisovatelem Benem. Jejich neovladatelná přitažlivost vede k tomu, že Fallonin poslední den ve městě stráví společně.
romantika
Ukázky

9. listopad

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 360 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 36 > >>