Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
psychologie

Dějiny psychologie do konce 19. století - 20%
Publikace přináší poměrně rozsáhlé pojednání o vývojové etapě utváření filosofických a empirických základů psychologie v dobách, kdy psychologie ještě nebyla samostatnou vědou.
psychologie
Ukázky

Dějiny psychologie do konce 19. století

399 Kč
319 Kč
Jsi prostě borec - 20%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!

psychologie
Ukázky

Jsi prostě borec

249 Kč
199 Kč
Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - 20%
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita.
psychologie
Ukázky

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry

390 Kč
312 Kč
Životopis ticha - krátké úvahy - 20%
Podle autora stačí půl roku řízené meditace, aby se člověk obrátil k sobě a vrátil se „domů“. Díky meditaci člověk lépe pochopí vlastní proměny individuality a svého okolí a bude brát život jako neustálou změnu. Na základě toho se zbaví strachu z budoucna a především také strachu ze smrti.
psychologie
Ukázky

Životopis ticha - krátké úvahy

140 Kč
112 Kč
Desetkrát šťastnější - 20%
Máte někdy pocit zklamání ze života a myslíte si, že byste mohli být šťastnější?
psychologie
Ukázky

Desetkrát šťastnější

288 Kč
230 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
Lexikon kamarádství - 20%
Kamarádství je někdy pořádná fuška. Jak si najít super kamarádku a co dělat, aby vám kamarádství vydrželo co nejdéle?
psychologie
Ukázky

Lexikon kamarádství

169 Kč
135 Kč
Nástroje proti úzkosti - 20%
Sužují vás úzkostné stavy? Představujete si, co hrozného by se vám mohlo ještě přihodit? Bojíte se, že selžete a váš výkon nebude dokonalý?
psychologie
Ukázky

Nástroje proti úzkosti

254 Kč
203 Kč
Prober se! - 20%
Ceníte si upřímné komunikace, ale máte pocit, že jste pod tlakem neustálé vnitřní sebekontroly? Toužíte to jednou provždy změnit a cítit se při tom bezpečně?
psychologie
Ukázky

Prober se!

265 Kč
212 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Terapie Sebepoznáním - 20%
Kniha pojednává o lidské duši. O tom, jak je formována, jak se vyvíjí a kam směřuje. A shrnuje to, s čím se člověk setkává, rozhodne-li se vydat cestou sebepoznání.
psychologie
Ukázky

Terapie Sebepoznáním

269 Kč
215 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
psychologie
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
365 tipů pro vysoce citlivé lidi - 20%
Tato knížka se stane vaším přítelem a laskavým průvodcem po celý rok, od ledna až do prosince.
psychologie
Ukázky

365 tipů pro vysoce citlivé lidi

365 Kč
292 Kč
Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
psychologie
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Tajemství čínské kočičky - 20%

Návod na spokojený život Nová kniha Alexandry Schneider Hrouzkové, v níž vás známá psycholožka vezme na svěží projížďku novými kapitolami svého života, které propojila řadou zajímavých inspirativních citátů a seberozvojových cvičení. Čtení pro ženy se silnou dávkou pozitivní energie a interaktivní kniha v jednom - něco přesně pro vás.

psychologie
Ukázky

Tajemství čínské kočičky

209 Kč
167 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Lidé lži - 20%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie
Ukázky

Lidé lži

269 Kč
215 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
psychologie
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 173 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>