Nejprodávanější tituly - duben 2022
zoologie

Malý přírodovědec - Zvířata - 48%
Třetí díl Malého přírodovědce se věnuje zvířatům žijícím v našich klimatických podmínkách. Pozoruj zvířata a odnes si z přírody spoustu skvělých zážitků.
zoologie

Malý přírodovědec - Zvířata

224 Kč
116 Kč
Všechno o pírku - 11%
Pod stromem leží pírko. Komupak asi patří?
zoologie

Všechno o pírku

242 Kč
215 Kč
Hmyz do kapsy - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, obsahuje reprezentativní výběr zástupců široké rodiny hmyzu.
zoologie

Hmyz do kapsy

269 Kč
239 Kč
Jak pozorovat ptáky - 11%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
zoologie

Jak pozorovat ptáky

332 Kč
295 Kč
Jak se žije medvědům v různých částech světa - 11%
Není medvěd jako medvěd. Na naší planetě žije osm druhů medvědů s pěknou řádkou poddruhů. Který medvěd je největší a který nejmenší?
zoologie

Jak se žije medvědům v různých částech světa

233 Kč
207 Kč
Jak zvířata myslí a co cítí
Víte, že mravenci se dokážou poznat v zrcadle a delfíni se navzájem oslovují jménem? Biolog Karsten Brensing vypráví ohromující příběhy ze zvířecího světa.
zoologie

Jak zvířata myslí a co cítí

161 Kč
Krajina s vlky - Rapsodie šedých stínů - 11%
Ve své knize se J. M. Kvasnica podrobně zabývá vlčí minulostí, přítomností i „věští“ vlčí budoucností. Objasňuje vlčí etologii, loveckou strategii, společenskou hierarchii a výchovu mláďat.
zoologie

Krajina s vlky - Rapsodie šedých stínů

585 Kč
520 Kč
Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš
Je jedno, jak dlouho o tom člověk sní a jak dobře se na to připraví – první setkání s velrybou nebo s delfínem je pro každého jedinečným zážitkem, který se vám nesmazatelně zapíše do duše.
zoologie
Ukázky

Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš

89 Kč
Obojživelníci a plazi České republiky - 11%
Cílem knihy je seznámit čtenáře se všemi druhy obojživelníků a plazů žijícími v České republice a ukázat, že se jedná o nad očekávání krásné a podivuhodné tvory, kteří určitě zasluhují větší pozornost a maximální ochranu.
zoologie

Obojživelníci a plazi České republiky

405 Kč
360 Kč
Savci České republiky - 11%
Publikace podává ucelený přehled našich volně žijících savců. Po úvodních kapitolách následuje výčet téměř všech z devadesáti současných druhů.
zoologie

Savci České republiky

536 Kč
476 Kč
Všechno o vejci - 11%
(1x)
Nahlédněte do hnízd a hnízdeček ukrytých ve větvích, pod zemí, vysoko ve skalách i hluboko pod mořskou hladinou.
zoologie

Všechno o vejci

242 Kč
215 Kč
Ptáci 1 - Fauna ČR - 11%
V rámci edice Fauna ČR vychází po dvaceti letech třetí přepracované vydání svazku Ptáci 1 (řády vrubozobí, potáplice, trubkonosí, potápky, plameňáci, čápi, brodiví a pelikáni a veslonozí), tentokrát již zaměřené jen na území České republiky.
zoologie

Ptáci 1 - Fauna ČR

608 Kč
540 Kč
Obojživelníci a plazi České republiky - 11%
Komplexní publikace českého autora, jediná svého druhu na našem trhu, přináší encyklopedický přehled a určovací klíče všech druhů obojživelníků a plazů, kteří žijí na území České republiky.
zoologie

Obojživelníci a plazi České republiky

485 Kč
431 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
zoologie
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Zoologie - 11%

Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků v oboru. Kromě systematického přiehledu, morfologie, anatomie (u parazitických druhů včetně životních cyklů) obsahuje množství poznatků z fyziologie...

zoologie

Zoologie

189 Kč
168 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
zoologie
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Psi - 11%
Kniha představuje téměř 200 plemen psů. Poskytuje základní informace o jejich velikosti, hmotnosti a zbarvení, o charakterových vlastnostech a možnostech využití, o historii chovu.
zoologie

Psi

224 Kč
199 Kč
Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
zoologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 59 položek
<< < 1 2 3