Nejprodávanější tituly - duben 2022
kariéra

Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
kariéra
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
Psychoanalytické koučování - 11%
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
kariéra

Psychoanalytické koučování

314 Kč
279 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 11%
Kniha je určena podnikatelům, manažerům i studentům vysokých škol s ekonomickým zaměřením.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

233 Kč
207 Kč
Testy pro personální práci
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace vyplňující mezeru v oblasti personální diagnostiky na našem trhu.
kariéra

Testy pro personální práci

89 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Mediace a možnosti využití - 20%
Publikace se zaměřuje na mediační praxi u nás i v zahraničí, na poskytování mediace v konfliktech rodinných, etnických a komunitních, ale i v trestních, pracovněprávních, obchodních a občanskoprávních sporech.
kariéra
Ukázky

Mediace a možnosti využití

467 Kč
374 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
kariéra
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
kariéra
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
kariéra
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
kariéra
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
kariéra
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Proč ženy muže už více chápou - 14%
David Gruber, génius mezilidské komunikace, nás ve své knize "Proč ženy muže už více chápou" opět zavádí do světa mužů a žen, jejich vzájemné přitažlivosti, ale také neporozumění, sporů a odlišností.
kariéra

Proč ženy muže už více chápou

157 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 54 položek
<< < 1 2 3